top of page

Cursussen, Lezingen, Workshops, Seminars

Alles om Jou te Inspireren

China Arts College biedt je theoretische en praktische informatie en middelen aan om via Chinese taoïstische methoden (oa taijiquan) je eigen weg te vinden in je leven. Volg het pad dat door vele voorgangers bewandeld is en dat hun naar een gelukkiger, rijker en boeiend leven geleid heeft. 

IMG_3556.jpeg

China Arts College Academiejaar 2022 - 2023

Vanaf het academiejaar 2022 - 2023 starten wij met een totaal vernieuwd programma, waarin de taoïstische innerlijke alchemie de hoofdrol speelt. De taoïstische alchemisten waren steeds China's vooraanstaande (natuur)wetenschappers. Zij verwierven een brede kennis en hadden grondige ervaring met het menselijk leven in al zijn aspecten, met de grote Natuur en de Kosmos en met wat zij "Dao" noemen. Vanzelfsprekend ondewijzen wij ook andere verwante onderwerpen, zoals Chinese filosofie, Taijiquan (en andere innerlijke krijgskunsten zoals baguazhang en xin[g]yiquan) en qigong.

Op basis van de bewaarde kennis binnen de Zuidelijke Traditie van de Innerlijke Alchemie (Jindan Nanzong Dao) vertalen wij deze schat naar ons publiek via alle activiteiten die wij ontplooien. Hier klikken geeft je een beeld van wat ons studieprogramma inhoudt.

De kalender voor dit academiejaar vind je als je hier klikt.

Klik hier voor de inhoud en de praktische gegevens over de activiteiten.

Voorwaarden en betaalinformatie vind je hier.

Wie de opleiding tot Master of Taoist Arts of Taoist PhD wil volgen kan hier klikken om de informatie te vinden.

Klik hier voor de online lessen.

Hieronder kun je je een beeld vormen van wat we doen. Volg ons ook op facebook, instagram en youtube voor meer beeldmateriaal!

Overzicht

bottom of page